Follow | Dashboard

First Photo Contest BY Dayah
Thursday, 3 May 2012 | 22:00 | 0 comments

First Photo Contest BY Dayah
























http://i.imgur.com/XJtF9.gif


 Syarat-Syarat



1-copy and paste banner buruk kat atas nie kat blog korang

2-buat satu entry tentang contest nie

3-lepastu letak gambar yang telah korang edit 

4-wajib follow & like sponser

5-limit 4 gambar shj

6-tinggalkan link di kotak comment dayah saya jgn tinggalkan di chatbox

7-kepada sesiapa yang blog dia tak boleh right click sila sertakan sekali URL gambar ye

kalau ada nak sponser bagitau dayah kat fb

wajib follow blog and like page sponser and also jangan lupa klik churp-churp dayah yer



TARIKH TAMAT : 27/5/2012


Hye , hari ni Fara nak masok contest . Harap2 fara boleh menang :D Amin ~


Ni saudara Fara :D

Ni pun sama :D

OLD NEW
Template made by : Pinky Milky